Propozycja menu I

Zupa
Krem z białych warzyw z kluseczkami parmezanowymi i oliwą bazyliową

Danie główne
Medaliony ala' saltimboca duszone w białym winie w duecie wiązki fasolki szparagowej i ziemniaczane gratin

Deser
Fondant czekoladowy na gorących wiśniach z lodami waniliowymi i liściem mięty

Przekąski zimne
Filet z białej ryby faszerowany rakami
Plater ryb wędzonych ( pstrąg, łosoś, halibut)
Tatar z łososia a'la ceviche podany na pumperniklu
Łosoś marynowany w winie z zielonym pieprzem
Pstrąg w galarecie
Gęś faszerowana bakaliami z galaretką porto
Mostek cielęcy faszerowany pasztetem z zająca
Rostbef pieczony na różowo z musem serowym i rukolą
Terina z kaczki z żurawiną
Szynka ze szparagami i musem chrzanowym
Paluszki grisinni z melonem i prosciutto
Polędwiczka z musem z leśnych grzybów w galarecie porto
Indyk pieczony z rukolą i musem serowym
Pasztet w cieście francuskim z żurawiną
Grillowany bakłażan z concasse pomidorowym
Sałatka „Cezar” z grillowanym kurczakiem
Sałatka z wędzonym łososiem, awokado, ziarnami słonecznika i vinaigrette z pestek granata

Pieczywo, masło
Marynaty z domowej spiżarni
Sosy: węgierski, cacyki, tatarski

Posiłek o godz. 22:00
Udziec wieprzowy podany z kaszą gryczaną i kapustą zasmażaną

Posiłek o godz. 01:00-02:00
Flaczki lub barszcz z kołdunami i z pasztecikiem

Napoje w cenie menu
Kawa, herbata
Soki owocowego, woda mineralna, napoje gazowane na życzenie
Wino białe lub czerwone do wyboru, lampka wina musującego o północy