Propozycja menu II

Zupa
Rosół królewski z makaronem

Przystawka
Polędwiczka wieprzowa faszerowana ziołami i grzybami w sosie bearnaise

Danie główne
Luzowane udko z kurczaka pieczone z jabłkami z dodatkiem calvadosu
Tradycyjny devolay z masłem ziołowym
Sakiewki wieprzowe z farszem grzybowo warzywnym
Kapusta modra zasmażana
Zestaw surówek (3 rodzaje)
Kluski gnochi
Ziemniaki z wody z koperkiem

Deser
Panna Cotta z wiśniową fruzeliną
Owoce, kawa, herbata w formie bufetu bez ograniczeń

Zakąski
Trio terrina w galarecie
Łosoś marynowany w occie
Słone babeczki faszerowane ziołowym musem
Pstrąg w cytrynowej galarecie
Półmisek mięs pieczonych (indyk, schab, karkówka)
Dwa rodzaje sałatek
Śledzik belweder
Jajko w szynce na sałatce jarzynowej
Sosy zimne
Pieczywo bankietowe ,masło

Po północy
Barszcz z diablotką