Propozycja menu III

Zupa
Krem brokułowy z gorgonzolą i suszonymi pomidorami

Danie główne
Tradycyjny devolay z masłem ziołowym
Polędwiczki z dorsza podane z sosem porowym z wędzonką chłopa
Eskalopki drobiowe w parmezanie
Schab cordon blue
Bukiet warzyw królewskich
Pikantne risotto z zielonym groszkiem
Zestaw surówek ( 3 rodzaje )
Ziemniaki z koprem

Deser
Panna Cotta z wiśniową fruzeliną lub torcik lodowy
Owoce, kawa, herbata w formie bufetu bez ograniczeń

Zakąski
Tymbaliki drobiowe
Pierś z indyka faszerowana pieczarkami w galarecie
Szynka faszerowana delicją jajeczną
Kaczka faszerowana bakaliami
Mięsa pieczyste ( schab, indyk, karkówka )
Filet z pstrąga w cytrynowej galarecie
Polędwiczka z musem z leśnych grzybów w galaretce porto
Mostek cielęcy faszerowany pasztetem z zająca
Sałatka meksykańska z kurczakiem
Sałatka serowa z szynką ananasem podana na liściach cykorii
Sosy zimne
Pieczywo bankietowe, masło

Około godz. 22:00
Szaszłyki orientalne podane na risotto Kus-kusowym z warzywami

Po północy
Beef stroganoff